top of page

GolfArk - Jari Rasinkangas Golf Architecture

GolfArk on täyden palvelun golfarkkitehtitoimisto. Saat meiltä palveluvalikoiman kaikkiin projektisi tarpeisiin. Lisäksi tarjoamme apua uuden golfkenttähankkeen esisuunnitteluun. Avullamme voit selvittää esimerkiksi sopiiko jokin alue golfkentän rakentamiseen tai kuinka kenttähankkeesta saadaan taloudellisesti kannattava.

Suunnitttelussa panostamme erityisesti asiakkaalle kannattavan liiketoimintakonseptin luomiseen. Maaston muotoihin luontaisesti sopivat peliväylät ja maapohjan analysointi ovat suunnittelumme selkäranka. Näin vältytään suurilta maansiirroilta ja kalliilta teknisiltä ratkaisuilta, jolloin rakentaminen on kustannustehokasta.

Erityisosaamistamme on kentänhoidollisten tekijöiden huomiointi suunnittelussa. Pitkä kokemuksemme pohjoisen vaikeista talviolosuhteista ja kentänhoidon erityispiirteistä takaavat kentän muotoilun ja rakenteet, jotka auttavat estämään nurmen talvituhoja.

Jari Rasinkangas
Golfarkkitehti

"Aloitin golfin pelaamisen Oulussa 1970 - luvulla. Ajan myötä intohimo golfiin kasvoi ja toimin kilpailu- ja kenttätoimikunnassa. Sankivaaran kenttäprojektin myötä tutustuin kenttäarkkitehti Ronald Freamiin 80 -luvun lopulla ja kiinnostuin kentän suunnittelusta."

Jari on osallistunut yli 25 projektiin, joissa hän on toiminut kenttäsuunnittelun lisäksi hankkeiden liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun sekä rakentamisen valvontaan.

Hänen kokemukseensa kuuluvat myös peruskorjausprojektien suunnittelu, yli 30 vuoden kenttätoimikuntatyö sekä kentänhoidon ja rakentamisen opiskelu. Hän on myös Suomen kentänhoitajien yhdistyksen jäsen.

bottom of page